Már csak néhány kattintásra van, hogy megtudja az igazságot. Ne késlekedjen, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel gyorsan fogynak a kapacitások. Kérem válaszoljon néhány kérdésünkre és megtudhatja, hogy Ön a jelen pályázati kiírás szerint* jogosult-e a 100%-os vissza nem térítendő állami napelem támogatás igénybevételére.
1. A Pályázó nagykorú, természetes személy (magánszemély)?
Igen
Nem
2. Kérem, adja meg az alábbi adatokat!
3. Az érintett ingatlanban állandó lakcímmel rendelkező természetes személyek 2020. évi személyi jövedelemadó bevallás szerinti összevont jövedelmük egy főre jutó összege kevesebb-e ,mint bruttó 4.850.000 forintot?
Igen
Nem
4. A Pályázó rendelkezik magyar adóazonosító jellel?
Igen
Nem
5. A Pályázó köztartozásmentes?
Igen
Nem
6.A Pályázó állandó lakcímmel és (rész)tulajdonjoggal rendelkezik a beruházással érintett ingatlanban?
Igen
Nem
7. Amennyiben az érintett ingatlannak több tulajdonosa van, minden tulajdonos hozzájárul a projekthez az érintett ingatlanon?
Igen
Nem
8. Az érintett ingatlan tulajdoni lapja perfeljegyzéssel vagy végrehajtási joggal terhelt?
Igen
Nem
9. A Pályázó rendelkezik Ügyfélkapu regisztrációval? FIGYELEM! Az Ügyfélkapu megléte nagy előnyt jelent a Pályázat elbírálásában!
Igen
Nem
Elolvastam és megértettem a pályázati leírást
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, az ajánlat kérésével hozzájárulok a személyes adataim célhoz kötött kezeléséhez*

Tájékoztatjuk arról, hogy a támogatásra való jogosultságról nem Társaságunk dönt, így amennyiben az általunk végzett előszűrés alapján úgy ítéljük meg, hogy a támogatásra valószínűleg jogosult lesz, az nem jelenti ennek a garantálását. Amennyiben az előszűrés alapján Ön valószínűleg nem jogosult a támogatás igénybevételére, úgy Ön természetesen ettől függetlenül is megkísérelheti a támogatás megszerzését.